Annette Valentin

Velkommen til Valentin Osteopati. Mit navn er Annette Valentin Glyrskov. Jeg er dansk autoriseret osteopat og  har en kandidatgrad; Master in Osteopathy, fra University College of Osteopathy i London (forhenværende British School of Osteopathy), der er Europas ældste og blandt de mest anerkendte osteopati skoler. Derudover er jeg uddannet sportsmassør med en BTEC fra England. Fra min tidligere sportmassage klinik i England, har jeg erfaring med behandling af eliteidrætsudøvere, motionister samt folk med ikke sportsrelaterede lidelser såsom stress-symptomer.

Jeg er desuden sygeplejerske og har taget kurser i medicinsk akupunktur. Jeg har arbejdet i Danmark på Gentofte sygehus, mavetarm medicinsk afsnit og i lægepraksis på Frederiksberg, hvor jeg blandt andet lavede babytjek samt stod for diabetesopfølgninger.

Osteopati uddannelsen har hjulpet mig til at betragte mennesket fra et holistisk perspektiv. Behandlingerne har fokus på at genskabe funktion og sundhed af hele mennesket og ikke kun symptombehandle.

Jeg har erfaring med behandling af patienter i alle aldre for en lang række problemer.  Jeg har specialiseret mig indenfor følgende områder; akutte såvel som kroniske nakkesmerter, skuldersmerter, rygsmerter, hovedpineproblematikker og kroniske stress-tilstande.

Jeg interesserer mig for meditation, sunde tankemønstre, plantebaseret helbredende kost og sunde motionsvaner, såsom at gå lange ture i mine barfodssko,  konditions- og styrketræne og dyrke pilates og yoga. Det er min overbevisning at dette sammen med osteopatisk behandling kan hjælpe krop og sind til at fungere bedre og hele sig selv.

Jeg har været så heldig at have muligheden for, sammen med min mand og vores tre børn på nu 16, 19 og 20 år, at have boet 9 år i en dejlig by i England. Vi vendte hjem til Danmark i 2014 og nyder at være hjemme igen. Jeg har altid brændt for at hjælpe andre mennesker og det glæder mig derfor, at kunne tilbyde osteopatisk behandling udfra en helhedsorienteret tankegang.