Behandling hos Valentin Osteopati

Til din første behandling vil vi bruge god tid på samtale, hvor du kan fortælle mig om dit behov for behandling. Jeg vil stille dig spørgsmål vedrørende din problematik, om tidligere ulykker, sygdomme, operationer, daglige rutiner, diæt, fysisk aktivitet og om, hvordan du ellers har det, da disse oplysninger alle kan være relevante.

Herefter vil jeg undersøge din holdning, dine bevægelser og mærke på muskler og væv. Jeg vil måske måle din puls og blodtryk og tjekke dine reflekser.

Jeg vil fortælle dig, hvad jeg har fundet frem til, og om hvordan jeg kan hjælpe dig med behandling.
Med din accept vil jeg gå igang med behandlingen.

Behandlingen hos Valentin Osteopati er altid helhedsorienteret og vil blive tilpasset så den passer bedst til dig og din problematik. Det er en blid behandling af hele kroppen, hvor der er  fokus på at frigøre strukturer samt optimere ordentlig blodgennemstrømning, nerveforsyning, lymfedrainage, så kroppen kan hjælpes til at arbejde som en helhed. Jeg benytter artikulation og mobilisering, hvor ledendes bevægelighed og kvalitet øges, samt viscerel-, kraniel- og  funktionel behandling.

 Du bliver behandlet i dit undertøj og er velkommen til at iføre dig shorts eller leggings.