Behandling hos Valentin Osteopati

Til din første behandling vil vi bruge god tid på samtale, hvor du kan fortælle mig om dit behov for behandling. Jeg vil stille dig spørgsmål vedrørende din problematik, om tidligere ulykker, sygdomme, operationer, daglige rutiner, diæt, fysisk aktivitet og om, hvordan du ellers har det, da disse oplysninger alle kan være relevante.

Herefter vil jeg undersøge din holdning, dine bevægelser og mærke på muskler og væv. Jeg vil måske måle din puls og blodtryk og tjekke dine reflekser.

Jeg vil fortælle dig, hvad jeg har fundet frem til, og om hvordan jeg kan hjælpe dig med behandling.
Med din accept vil jeg gå igang med behandlingen.

Behandlingen hos Valentin Osteopati vil blive tilpasset så den passer bedst til din problematik, Jeg benytter kun blide teknikker, såsom artikulation og mobilisering, hvor ledendes bevægelighed og kvalitet øges, massage, kraniel osteopati, muskelenergi teknikker, viscerelle-, funktionelle-, og bindevævsteknikker.

I nogle tilfælde er det nemmest at behandle dig, hvis du kun er iført undertøj. Jeg anbefaler derfor, at du tager noget tøj og undertøj på, som du føler dig tilpas i og kan bevæge dig i, såsom shorts, leggings og t-shirt.