Annette Valentin

Velkommen til Valentin Osteopati. Mit navn er Annette Valentin Glyrskov. Jeg er dansk autoriseret osteopat og  har en kandidatgrad; Master in Osteopathy, fra University College of Osteopathy i London (forhenværende British School of Osteopathy), der er Europas ældste og blandt de mest anerkendte osteopati skoler. Derudover er jeg uddannet sportsmassør med en BTEC fra England. Fra min tidligere sportmassage klinik i England, har jeg erfaring med behandling af eliteidrætsudøvere, motionister samt folk med ikke sportsrelaterede lidelser såsom stress-symptomer.

Jeg er desuden sygeplejerske og har også taget kurser i medicinsk akupunktur. Som sygeplejerske har jeg arbejdet i Danmark på Gentofte sygehus, mavetarm medicinsk afsnit og i lægepraksis på Frederiksberg, hvor jeg blandt andet lavede babytjek samt stod for diabetesopfølgninger.

Osteopati uddannelsen har hjulpet mig til at betragte mennesket fra et holistisk perspektiv. Behandlingerne har fokus på at genskabe funktion og sundhed af hele mennesket.

Jeg har haft osteopati-praksis i Hellerup fra 2015-2017, hvorefter jeg rykkede klinikken til min skønne klinik i Allerød. Min erfaring er bred, med behandling af klienter i alle aldre, for diverse mekaniske akutte og kroniske  smertetilstande i kroppen til langvarige kroniske stress-tilstande. Det er en blid helhedsorienteret behandling af led, muskler, og væv og jeg samarbejder med/lytter til kroppen/vævet, hvilket gør at du og dit nervesystem kan slappe af og ikke bliver forskrækket over pludselige uventede bevægelser, men i stedet for tillader kroppen at give slip på uhensigtsmæssige spændinger.

Jeg interesserer mig for meditation, sunde tankemønstre, plantebaseret helbredende kost. Af sunde motionsvaner nyder jeg svømning, løb, lange gåture, cykelture, TRX og  yoga. Det er min overbevisning at helhedorienteret livsstil og behandling, hjælper krop og sind til at fungere bedre og hele sig selv.

Jeg har været så heldig at have muligheden for, sammen med min mand og vores tre, nu voksne, at have boet 9 år i en dejlig by i England. Vi vendte hjem til Danmark i 2014 og nyder at være hjemme igen. Jeg har altid brændt for at hjælpe andre mennesker og det glæder mig derfor, at kunne tilbyde osteopatisk behandling udfra en helhedsorienteret tankegang.