Annette Valentin

Velkommen til Valentin Osteopati. Mit navn er Annette Valentin Glyrskov. Jeg er autoriseret osteopat og  har en kandidatgrad; Master in Osteopathy, fra University College of Osteopathy i London (forhenværende British School of Osteopathy), der er Europas ældste osteopatiskole. Jeg har videreuddannet mig indenfor classical osteopathy i England ved ICO og er i øjeblikket ved at afslutte det avancerede niveau indenfor denne retning.

Jeg er desuden sportsmassør, har taget kurser i medicinsk akupunktur og har en baggrund som sygeplejerske, hvor jeg har erfaring fra medicinsk mavetarm afsnit, psykiatrisk afdeling og lægepraksis.

Osteopati uddannelsen har hjulpet mig til at betragte mennesket fra et holistisk perspektiv. Behandlingerne har fokus på at genskabe funktion og sundhed af hele mennesket.

Jeg har haft osteopati-praksis i Hellerup fra 2015-2017, hvorefter jeg rykkede klinikken til Allerød. Min erfaring er bred, med behandling af klienter i alle aldre, for diverse mekaniske akutte og kroniske  smertetilstande til langvarige kroniske stress-tilstande. Det er en blid helhedsorienteret behandling af led, muskler, og væv og jeg samarbejder med/lytter til kroppen/vævet, hvilket gør at du og dit nervesystem kan slappe af og ikke bliver forskrækket over pludselige uventede bevægelser, men i stedet for tillader kroppen at give slip på uhensigtsmæssige spændinger.

Jeg interesserer mig for meditation, sunde tankemønstre, motionsvaner, søvn og helbredende kost. Det er min overbevisning at helhedorienteret livsstil og behandling, hjælper krop og sind til at fungere bedre og hele sig selv.

Jeg har boet 9 år i England sammen med min mand og børn. Vi vendte hjem til Danmark i 2014. Det var spændende at opleve en anden kultur men også dejligt at være hjemme igen. Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker og det glæder mig, at kunne tilbyde osteopatisk behandling udfra en helhedsorienteret tankegang.